Eetclubje Ons genoegen

Wij zijn een groepje mensen uit Amsterdam (west) en komen gemiddeld 1x in de week bij elkaar, om gezamenlijk te chillen en lekker te eten, we hebben daar een aantal gelegenheden voor, zoals bv de Buurtkamer waar we 4 jaar hebben gegeten, maar we gaan nu ook vaker naar extreme eethuisjes, gewoon omdat we dat leuk vinden …
Tijdens de etentjes hebben we veel plezier en worden er veel verhalen verteld en evenementen besproken wat we willen gaan doen, zoals een concert bezoeken zoals Santana op 31 maart, of een film bespreken, bedenk het en bespreek het…

Vaak gaan er mensen met je mee naar het evenement wat je graag wil doen of bezoeken…Mensen houden gewoon van contact, n leuk gesprek doet een mens goed.
Als het ware is het een echte vriendengroep geworden. Je denkt misschien dat kan ik nooit betalen al die etentjes en evenementen !
Het etentje wat we minimaal 1x in de week doen is niet duurder dan 5 euro. We bestaan tenslotte al ruim 4 jaar en in die tijd hebben we veel mensen leren kennen, mensen zien ons graag komen omdat we altijd wel voor vertier zorgen, ook worden we vaak uitgenodigd. En dat is waarschijnlijk ook erg leuk om te weten, je vriendenkring zal met gestaag groeien

Spreekt dit je aan? reageer of mail me.., ik praat je bij over de laatste updates waar we eten en of er foto’s beschikbaar zijn
groetjes Leo

beheerder

pafort.nl

Ik ben Leo. de admin van deze site, ik vind het erg leuk om mensen te helpen en te ontmoeten... Omdat we zoveel dingen doen in groepsverband en zoveel leuke etentjes en evenementen meemaken willen we het graag delen met mensen en wie weet komen er meer mensen bij omdat ze dit ook willen meemaken. Alles mag en niets moet, samen proberen we het beste uit het leven te halen

2 gedachten over “Eetclubje Ons genoegen

  1. Hallo,wij zijn ook een eetclubje en zouden graag contact met jullie willen, ik schrijf je een persoonlijk berichtje

    Vriwndelijke groet
    Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *